Friday, April 15, 2011

Never give up ..

Somethimes kite slalu piki yg life mmg xpenah adil kan, kdg2 usaha bagai nak rak last2 still get d worse.Kadang2 effort yg dah bagi n yg dah tunjukkan pun still xcukup sampai rase nak give up je..but d truth is never ever give up..until d end, problems will owez comes, b strong n try our best in everythng..Kdg2 bile kite tgk org lain, they owez get wat they want n kite pun piki knape kite xpenah dpt semua yg kite nakkan mcm dorg.But Allah S.W.T dah tetapkan jln yg terbaik untk kite, trime dgn redha. :)..Dari dulu I owez piki knape i can't b like "a" or like "d" ..or any1 but now I realise being myself is best..at least i still got frens n family yg slalu being supportive although ade jgk yg annoying,yg bile kite stress die bleh pulak ckp bende yg lg downkan kite..It's ok, coz I only take d words from d one yg bg inspiration je..Xpe jatuh skali xbemaksud selamanye mcm tu.. we r living in a cruel world so wat can we expect rite. :)..Never ever give up, at least kalau rase nak give up pun piki lah org yg sygkn kite, expecially parent kite ..n kalau boleh yg mane yg kwn2 die tgh down or stress tu jgnlah tmbh lg stress die ok, n xpyh buat joke yg annoying time2 mcm tu..kalau buat jgk tak taulah cek nak habaq apa lagi..huhu..ok so kalau sape2 yg rase down then let enjoy lagu2 bwh nie yg boleh bagi inspiration untk kite semua.. :)








8 comments:

Anonymous said...

gagal skali x bermkne gagal tok slamenye kN? =)

Syarifah Azmilia said...

betul.. :)

aten eza said...

be strong my dear friend...you can do it...ada hikmah sume ni...if u need helps..let me know..ok? chill!! ;)

Syarifah Azmilia said...

orite aten.. lup <3 u larh. :)

❤NazirahMoktar❤ said...

usaha selagi mampu..dan lagi satu, tak semua org paham hati kite asz.. :)

Syarifah Azmilia said...

btul naz.. :)
kite je tau mcm ne pedihnye bende tu..usaha je lah.. :)

sir said...

ske lgu try again ngn i believe i can fly 2..huhu..=)

Syarifah Azmilia said...

zul: samela.. :)