Monday, May 24, 2010

lfe in umt

teringat mule2 msuk umt, stress gler kot..dahla panas, lepas tu hari cuti die xsame dgn kl pulak tu + jauh dr umah lagi..adoi rase sedih je mase tu..kalau tengok gambar mase mule2 masuk umt, fuh mmg cun abis dgn muke terbakarnye, jerawatnye, semua cukup..haha..semuanye pasal xserasi dgn environment trgnu yg sgtlah panas..tapi sekarang muke pun dah serasi..kawan2 pun best + memahami, so rase okla..nak cakap duk trgnu tu best sgt xla tapi okla, as long as i have a good frens around me..trgnu pun xla teruk sgt, ade pantai jgk kan, kl xde..bolehla jgk picnic dgn membe2.. ;p ..cume satu je, tolong la buat mall dgn cinema kat sini..entertainment mmg menyedihkan..hurmm..

9 comments:

Anonymous said...

lawa lg yg dl..

aten eza said...

saya telah dipaksa untuk mengomen post ini...wekkk:P

sir said...

hmm...
ntah la nk kate ape...
huhuhu...

huda_sakura89 said...

salam...
dulu n skang....
prefer yg skang kot..
hehe;p
makin lawa..(^_^)

phiq_zealous said...

test

phiq_zealous said...

dlu mekap nipis
skg mekap tebel
XD

mizaCHOO said...

x hbis2 nak paksa orang sign guest book dia>_<

Anonymous said...

ske brgmbr :P

dak it said...

iye...sy megakui..awk smakin cantik whai azspalela...hahaha